top of page

VR Очила

Във VR Varna можете да използвате най-добрите VR очила в най-добрите условия. Нашите устройства са перфектно настроени с цел да Ви позволят да експериментирате с най-добрата виртуална реалност. Използваме собствена система за управление на кабела, която Ви позволява да се движите свободно. За да гарантираме хигиена, почистваме слушалките след всяка употреба.

HTC VIVE

Създаден от Valve и HTC, HTC VIVE в момента е най-доброто VR устройство.
Благодарение на технологията за проследяване на движенията, това устройство ви позволява да се движите едновременно в реалния свят и във виртуалната реалност. Можете да ходите, бягате, скачате и да се криете, докато играете.

OCULUS RIFT

Oculus Rift са първите потребителски VR очила. Издадени от Facebook през март 2016 г., това устройство предлага невероятни ексклузивни игри като Robot Recall или Eve Valkyrie.
Неговите собствени контролери, Oculus Touch, са много ергономични и ви позволяват да използвате ръцете си във виртуална реалност.

PSVR

PlayStation VR е VR устройство създадено от Sony за PlayStation 4. То предлага много изключителни, страхотни игри като Resident Evil VII или Farpoint.

bottom of page